Profiel van Terra Nova

Bedrijfs informatie

Bedrijfsnaam: Terra Nova
Telefoonnummer: 06-46210760
Bedrijfs adres: Molenstraat 6c
Bedrijfs plaatsnaam: Rosmalen
Bedrijfs e-mail adres: d.decker@ziggo.nl
Bedrijfs website: Bekijk site
Opleidingsniveau: MBO
Over Terra Nova

Nieuwe aarde. Dat is de letterlijke vertaling van onze bedrijfsnaam. 

Door de juiste behandelmethode toe te passen zorgt Terra Nova voor het fundament van uw lichaam. Uw voeten dragen de last. 

Wij zorgen voor de optimale balans.

Dit doen we door middel van voetreflextherapie, massages en pedicure behandelingen.

-Voetreflextherapie gaat uit van een holistisch mensbeeld: lichaam, geest en ziel vormen een geheel. Met voetreflextherapie worden blokkades opgeruimd en de energiestroom weer op gang gebracht. Het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest wordt hersteld, zodat genezing kan plaatsvinden.

-Een pedicure behandeling bestaat uit het knippen van nagels, behandelen van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels en het frezen van verdikte nagels. Na de behandeling volgt een ontspannende voetmassage.

-Een klassieke massage is een ontspanningsmassage die op een betere doorbloeding is gericht zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden.

-Bij een Hotstone massage wordt gebruikgemaakt van warme basalt stenen ,door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk om dieper in het spierweefsel te komen.

-Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, maar in het hele lichaam. Er komt een goede doorbloeding op gang en het stimuleert de energiestromen in het lichaam.

-Een ayurvedische massage is een ontspannende massage, die zijn oorsprong vindt in India, waarbij warme kruidenoliën worden gebruikt en die gericht is op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.